Ga naar hoofdinhoud
Laden Agenda items

« Alle Agenda items

  • Dit agenda item is voorbij.

Presence op het Malieveld 2022

1 juli 2022 om 19:30 - 22:15

Gratis

Op vrijdagavond 1 juli 2022 gaan we weer met duizenden een avond lang God aanbidden op het Malieveld in Den Haag. We aanbidden de God van hemel en aarde, verhogen de Naam van Jezus en bidden voor ons land en voor de situatie in de wereld. Midden tussen de centra van politiek, bestuur en macht belijden we de woorden van Jezus Christus, de Zoon van God: ‘Mij is gegeven alle macht in hemel en op aarde’ (Mattheüs 28:18).

Net als de afgelopen jaren gaan we eensgezind bidden voor ons land. Er is massale aanbidding onder leiding van een grote groep zangers. Kom naar het Malieveld, neem je vrienden, familie en je hele kerk of gemeente mee! Aanmelden is niet nodig en toegang is altijd gratis.

Praktische informatie

Het Malieveld is prima bereikbaar. Er is veel parkeerruimte onder het veld en in de directe omgeving. Het station is op loopafstand. U kunt eventueel een kleed of klapstoeltje meenemen om op te zitten. Er zijn voldoende toiletten beschikbaar. U kunt hier een antwoord vinden op uw praktische vragen.

U kunt deze avond ook mede mogelijk te maken door een partnergift te doen of u als vrijwilliger aan te melden. We wensen u Gods goede zegen toe. Tot vrijdagavond 1 juli 2022!

Gegevens

Datum:
1 juli 2022
Tijd:
19:30 - 22:15
Kosten:
Gratis

Locatie

Malieveld Den Haag
Koningskade 64
Den Haag, 2596 AA Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Presence
E-mail
info@presence.nl
Bekijk de site van Organisator
Watch live and subscribe DONATION · GEVEN