Ga naar hoofdinhoud

Over Wim Hoddenbagh

Wim Hoddenbagh brengt als spreker mensen graag dichtbij Gods hart. Hij spreekt veel in kerken en op conferenties. Zijn boodschap is eerlijk en kwetsbaar en vol van de kracht van Gods Geest en van liefde voor Jezus. Hij houdt ervan om de Bijbel tot leven te laten komen, met praktische inzichten en voorbeelden die je bijblijven!

Wim Hoddenbagh uitnodigingen als spreker
Wil je Wim uitnodigen voor een spreekbeurt? Vul dan het contactformulier in. Graag zouden we op alle aanvragen in willen gaan, maar dat staat de spreekagenda van Wim helaas niet toe. We vragen om begrip.

Over Presence

De missie van Presence is Gods aanwezigheid zichtbaar te maken in de levens en roepingen van mensen, in de kerk en op plekken van invloed in ons land.

Presence ontstond door een roeping die Wim en Gea Hoddenbagh kregen vanuit een bijbeltekst in Jesaja 49:8-9:

Ik neem je in dienst voor mijn verbond met het volk –
om het land weer op te richten,
om het verlaten erfgoed in eigendom terug te geven,
om tegen gevangenen te zeggen: ‘Ga in vrijheid!’
om tegen wie in het duister verblijft te zeggen: ‘Kom tevoorschijn!’

In deze tekst staan vier doelen:

  • We geloven dat God ons land op het oog heeft. Hij roept mensen om zijn aanwezigheid zichtbaar te maken op plekken van invloed.
  • We geloven dat God de kerk van ons land weer wil vullen met zijn glorie, zodat mensen God zullen aanbidden en erkennen: ‘Werkelijk, God is in uw midden.’
  • We geloven dat de prediking van Gods woord en het getuigenis van Gods Geest mensen weer in vrijheid brengt.
  • We geloven dat God vandaag mannen en vrouwen tevoorschijn roept om de oogst binnen te halen.

Het werk van Gods Geest is nooit klein.
Gods Woord is altijd vol van kracht.

Presence bereikt mensen door een boodschap van hoop te brengen in kerken en op conferenties, door gericht te investeren in de levens en roepingen van mensen, door bemoediging en ondersteuning van leiders van organisaties, stichtingen en ondernemingen, en door inspiratie via social media (en binnenkort ook podcast en televisie).

God verandert door zijn Woord en door zijn Geest mannen en vrouwen, kerken, ondernemingen en landen. Hij heeft oog voor ieder mens en Hij heeft ons land op het oog. Presence wil daarom zoveel mogelijk mensen toerusten om Jezus na te volgen – onbevangen en enthousiast, in het gewone dagelijkse leven, in elke invloedsfeer van de maatschappij.

Vragen over spreekbeurten, boekingen of advies?

Watch live and subscribe DONATION · GEVEN